Daytona B15W Macbook Uyumlu Type-C To 3xUSB 3.0 4xUSB 2.0 Gigabit Ethernet HDMI 4K UHD VGA SD Micro SD Kart Okuyucu Aux PD Kablosuz Şarj Özellikli 15

B15W-17429
5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git


  Tükendi!  

 

Daytona B15W Macbook Uyumlu Type-C To 3xUSB 3.0 4xUSB 2.0 Gigabit Ethernet HDMI 4K UHD VGA SD Micro SD Kart Okuyucu Aux PD Kablosuz Şarj Özellikli Çevirici Hub Adaptör

 

Daytona B15W, 15 farklı girişe sahip bir porttur. Macbook uyumlu bir dönüştürücü olan bu hub adaptörü diğer bilgisayarlar ile de uyumludur.

Hemen hemen tüm güç ve veri aktarım girişlerini destekleyen bu şarj cihazı, 3 adet USB x 3.0 ve 4 adet USB 2.0 girişlerine sahiptir.

USB girişleri taşınabilir harddisk, mouse, klavye, USB flash bellek ve USB girişli cihazlarınızı bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. 

4K 1080P HD HDMI girişi ve VGA girişi bilgisayarınızdaki görüntüleri televizyon, projeksiyon gibi daha büyük ekranlara aktarmanızı sağlar.

1000 Mbps RJ45 ethernet girişi güvenli ve bağlantı sorunları olmayan bir internet erişimi sağlar.

Kablosuz şarj özellikli telefon, kulaklık gibi cihazlarınızı bu hub ile şarj edebilirsiniz. Şarj için PD şarj kablosunu da kullanabilirsiniz. PD şarj bağlantısı 87W hızlı şarjı destekler. 

3.5 mm jak girişini kullanarak bilgisayarınıza kulaklık ya da AUX girişli cihazlarınızı bağlayabilirsiniz.

SD ve TF kart okuyucuları kullanarak kartlarınızdan da dosya aktarımı yapabilirsiniz. 

Tak-çalıştır prensibi ile çalışır ve ekstra kurulum gerektirmez.

Hafif yapısı  sayesinde her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz.

 

Garanti Süresi

 

Ürün orijinal kutusunda olup Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir.

Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.