Klipsch T5 II Siyah True Wireless Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

KL-1069025
5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git



 

Klipsch T5 II Siyah True Wireless Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

 

Klipsch T5 II Gümüş True Wireless Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, özel patentlere sahip gerçek kablosuz bir kulaklıktır.

Kulaklığın içinde yer alan sinyal arttırıcı, bluetooth bağlantısını güçlendirerek her durumda net, kusursuz ve gecikmesiz ses iletimi sağlar.

Klipsch T5 II Kulaklık’ın sağ ya da sol kulaklıklardan herhangi birini kullanarak arama yapabilir ya da müzik dinleyebilirsiniz.

360 derece dönebilen kulaklıklar, mükemmel ses yalıtımı sunarken farklı boyutlarda patentli oval kulak uçları, kulak yorgunluğunu azaltır.

Kulaklığın 8 saate kadar aralıksız kullanım imkanı sağlayan güçlü bataryası 15 dakikalık şarj ile 2 saatten fazla kullanım sağlar. Ayrıca saklama kutusu olarak da kullanılabilen ve kulaklığınız için bir powerbank görevi gören kulaklık kutusu ile de kulaklığınızı 24 saate kadar şarj edebilirsiniz.

Klipsch T5 II TWS Kulaklık, IP67 su ve ter geçirmezlik sertifikasına sahiptir.

Klipsch T5 II True Wireless Kulak İçi Kablosuz Kulaklık, Klipsch Connect Uygulaması ile uyumludur ve Siri, Google Voice Assistant, Alexa gibi sesli asistanlara kolayca erişebilirsiniz.

 

Teknik Özellikler

 

Sürücü çapı: 5.0 mm

Frekans aralığı:  10hz-19khz

Gürültü izolasyonu: -22db

Bluetooth: 5.0

 

Garanti Süresi

 

Ürün orijinal kutusunda olup Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir.

Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.